Hoofdbestuur Stichting Beemster Gemeenschap

Peter de Wit
Jan Uitentuis
Peter Koning

Het hoofdbestuur voorafgaand aan de Beemster Feestweek 2017.
Van links naar rechts: Marissa Geluk, Ella Verhoeks, Yvonne Roelofsen, Peter de Wit, Adri Martens, Leni Greuter, Jan Piet Ordeman en Suzan Oudhuis. Foto: Christy Rijser.

Sectie Sport
Voorzitter: Jan Piet Ordeman
Secretaris: Nelleke Glorie

Marit Brouwer
Johan Duijn
Jeroen Buijs
Paul Mul
Richard Knook
Leonard van der Helm

Sectie Sport voorafgaand aan de Beemster Feestweek van 2018. Boven van links naar rechts: Paul Mul, Leonard van der Helm, Jeroen Buijs, Nelleke Glorie en Marit Brouwer. Onder van links naar rechts: Margret Konijn (aspirant-lid), Johan Duijn en Jan Piet Ordeman. (Richard Knook staat niet op de foto)

Sectie Welzijnwelzijn
Voorzitter: Suzan Oudhuis
Secretaris: Iris Schipper

Irene Vet
Anton Rood
Johan de Ruiter
Antoinet v.d. Bijl
Marjolein Belkom

Sectie Welzijn tijdens de Beemster Feestweek in juli 2016. Van links naar rechts: Jacqueline Jonk, Suzan Oudhuis, Irene Vet, Carla Velzeboer, Mario Jonk en Iris Schipper.