Hoofdbestuur Stichting Beemster Gemeenschap

Peter de Wit
Jan Uitentuis
Peter Koning

Het hoofdbestuur voorafgaand aan de Beemster Feestweek 201.
Van links naar rechts: Jan Uitentuis, Peter Koning, Jan Piet Ordeman, Yvonne Roelofsen, Adri Martens, Marissa Geluk, Erica Helder, Ella Verhoeks, Suzan Oudhuis en Peter de Wit.
Foto: Christy Rijser.

Sectie Sport
Voorzitter: Jan Piet Ordeman
Secretaris: Nelleke Glorie

Marit Brouwer
Johan Duijn
Jeroen Buijs
Paul Mul
Richard Knook
Leonard van der Helm

Sectie Sport voorafgaand aan de Beemster Feestweek van 2018. Boven van links naar rechts: Paul Mul, Leonard van der Helm, Jeroen Buijs, Nelleke Glorie en Marit Brouwer. Onder van links naar rechts: Margret Konijn (aspirant-lid), Johan Duijn en Jan Piet Ordeman. (Richard Knook staat niet op de foto)

Sectie Welzijn
Voorzitter: Suzan Oudhuis
Secretaris: Iris Schipper

Irene Vet
Anton Rood
Johan de Ruiter
Antoinet v.d. Bijl
Marjolein Belkom

Sectie Welzijn tijdens de Beemster Feestweek in juli 2018. Van links naar rechts: Johan de Ruiter, Iris Schipper, Marjolein Belkom, Irene Vet, Anton Rood, Antoinet v.d. Bijl, Carla Velzeboer (oud-lid) en Suzan Oudhuis.
Foto: Christy Rijser.