Certificering verkeersregelaars

Voor Stichting Beemster Gemeenschap zijn de eerste voorbereidingen voor evenementen alweer begonnen. Bij vele van deze evenementen zijn verkeersregelaars een onmisbaar element. Het is dan ook van belang dat deze verkeersregelaars op tijd worden gecertificeerd. Hiertoe dienen zij elk jaar opnieuw een instructie te volgen voordat het pasje kan worden uitgereikt.
Vrijwilligers kunnen dit jaar kiezen tussen een digitale cursus die vanuit huis af te leggen is of een klassikale instructie. De digitale cursus is op elk moment thuis vanachter de computer te volgen. De cursus dient voor 10 maart te worden afgelegd.
Er zal dit jaar één klassikale instructieavond worden georganiseerd waarvoor zowel de vrijwilligers vanuit de Beemster als vanuit Purmerend zich kunnen aanmelden. De klassikale instructieavond wordt gehouden op MAANDAGAVOND 14 MAART OM 19.00 UUR in het STADHUIS TE PURMEREND, PURMERSTEENWEG 42.

Aanmelden voor één van beide mogelijkheden (klassikale of digitaal) kan 
TOT 7 MAART 2016 met onderstaand formulier,welke vervolgens opgestuurd dient te worden naar [email protected] of schriftelijk naar:

Gemeente Purmerend
t.a.v. Afdeling Economie
Antwoordnummer 55
1440 VB Purmerend

Alvast bedankt voor uw medewerking en tijd en we hopen dat we weer op u kunnen rekenen dit jaar!

aanmeldformulier 2016