Contracttekenavond, maandag 3 februari 2014

De voorbereidingen voor de Beemster Feestweek / kermis 2014 zijn al in volle gang. Dit was ook te merken aan de grote opkomst van de genodigde kermisexploitanten tijdens de jaarlijkse contracttekenavond in het Beemster Spijshuis.

Na het openingswoord van Leni Greuter, voorzitster Beemster Gemeenschap en het welkomstwoord van Jaap van der Oord (organisator kermis), waarin werd vermeld dat de BG als organisatoren van de kermis/ feestweek, ondanks het vertrek van de ambtenaren en de technische dienst, wij ook dit jaar door afgevaardigden van de Gemeente Beemster ondersteund gaan worden. Tevens verkondigde Jaap dat hij vanaf heden wordt bijgestaan tijdens de voorbereidingen en de opbouw van de kermis, door Otto Visser en Ella Verhoeks. Alvorens er tot het officiële gedeelte van deze avond werd overgegaan, kregen de aanwezigen eerst een bordje saté geserveerd.

De kermisexploitanten leverden hun getekende contract in bij de penningmeester Simon Bosga en iedereen mocht de plattegrond met de indeling van de attracties bekijken onder leiding van Jaap.