Eten tussen de koeien

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 24/11/2018
16:30 - 20:00

Locatie
Boerderij familie Helder

Categorieën Geen Categorieën


Wie altijd al eens tussen de koeien heeft willen eten, krijgt nu de kans.

Op zaterdag 24 november tussen 16.30 uur en 20.00 uur kunt u een unieke ervaring opdoen in de stal van de familie Helder, Hobrederweg 41, Middenbeemster. Er staat dan een overheerlijke stamppot/ hutspot voor u klaar en ook ontbreken de beroemde Beemster Frieten voor de kinderen niet. U sluit af met een toetje. Dit alles wordt geserveerd aan tafels die voor de nieuwsgierige kalveren opgesteld staan.

Voorafgaand aan de maaltijd kunt u van dichtbij een kijkje nemen bij het melken. Er worden tussen 16.30 uur en 18.00 uur 24 koeien tegelijk in de carrousel gemolken, totaal 200 koeien.

Ook kan er geknuffeld worden met pasgeboren kalfjes en kunt u een kijkje nemen in de stallen.

Er zijn diverse kramen met Beemster producten en er zijn leuke spelletjes voor de kinderen.

De organisatie ligt in handen van de Commissie Beemster Novemberfeest.

Zij organiseren dit evenement omdat de akkerbouwers de producten van het land hebben, bij de fruittelers het fruit geplukt is en bij de veehouders de koeien weer op stal staan. Klaar voor de winterperiode. U kunt dat op dit evenement met eigen ogen aanschouwen.

Dit evenement is zeer geschikt als gezinsuitje. Er wordt wel aangeraden u warm te kleden. Op het bedrijf is alles verhard ( laarzen niet nodig) en overdekt dus bij regenachtig weer gaat het gewoon door.

Voor volwassenen is de entree 10 euro en voor kinderen van 4 tm 12 jaar 5 euro incl. maaltijd, toetje en 1 consumptie. Kinderen tm 3 jaar gratis.

I.v.m. het eten is het wel gewenst dat u zich digitaal aanmeldt en daarin vermeldt met hoeveel personen u komt : [email protected] VOL=VOL