AFGELAST – Kunst van zolder

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 29/03/2020
10:30 - 15:00

Locatie
Agrarisch Museum Westerhem

Categorieën Geen Categorieën


In verband met het corona-virus is dit evenement afgelast. 

De sectie Welzijn van Stichting Beemster Gemeenschap organiseert, in samenwerking met het Agrarisch Museum Westerhem, Kunst van Zolder in het Agrarisch Museum Westerhem te Middenbeemster.

U kunt zich voor €5,- per taxatie inschrijven. Indien u meerdere items wil laten taxeren, is de inschrijving € 3,- per item. Het maximaal aantal is 3 taxaties per persoon. Wij willen u vragen om met gepast geld te betalen. De inschrijving start om 10.30 uur en duurt tot 14.30 uur. Vol is vol!

De eerste taxatie begint om 11.00 uur en de laatste taxatie is om 14.55 uur. Bij de inschrijving hoort u hoe laat u ongeveer aan de beurt bent. Het aantal inschrijvingen is gelimiteerd, dus wees er op tijd bij! Dit jaar hebben we een nieuwe taxateur: Dhr. Carol Eybergen, algemeen taxateur kunst en curiosa van Heritage Auctions Europe. Natuurlijk bent u ook als kijker van harte welkom om de taxaties bij te wonen. Entree is gratis. Indien u in het bezit bent van een museumjaarkaart, raden wij u aan deze mee te nemen.