Skelterrace

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 28/07/2016
19:00 - 21:00

Locatie
Stratenblok Vlijthoeve, Aurora, Belthoeve

Categorieën


Op de eigen trapskelter (of geleend van een vriendje of vriendinnetje) wordt op deze donderdagavond een parcours afgelegd door de kinderen uit de Beemster. (leeftijd 3-12 jaar) Voor het eerst dit jaar kunnen de kleine coureurs meedoen aan dit parcours, de 3 en 4 jarigen mogen ook een wedstrijdrondje meerijden! De 5 en 6 jarigen rijden twee rondjes, 7 jaar en ouder rijden drie rondjes.

De start voor de kleinste deelnemers is om 19.00 uur. Hierna zullen de opvolgende leeftijdscategorieën aan bod komen. Indien er meer dan 12 opgaven zijn per leeftijdscategorie worden er meerdere manches gereden van dezelfde leeftijdscategorie wat zorgt voor meerdere nummers 1, 2 en 3 van dezelfde leeftijd. Kom op tijd zodat iedereen op tijd aan de start kan verschijnen! Er zijn geen kosten verbonden aan het meedoen aan de skelterrace. Alle deelnemers ontvangen na afloop een leuke herinnering aan de wedstrijd. Meedoen? Geef je naam en leeftijd door via [email protected] of zorg dat je op de avond zelf 15 minuten voor de start bij de jurywagen aanwezig bent voor de inschrijving.

LET OP: het schoeisel dat uw kind draagt.  Dit jaar gaan wij strenger letten op dat kinderen niet op slippers of open schoenen meedoen aan de race. Dit in verband met wondjes en toch wel pijnlijke voeten omdat de strijd onderling soms heel fel kan zijn en er dus skelters tegen de voeten aankomen. Dichte schoenen aantrekken dus!