AFGELAST – Skelterrace

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/07/2019
18:30 - 20:00

Locatie
Stratenblok Vlijthoeve, Aurora, Belthoeve

Categorieën


In verband met het verwachte mooie weer, is deze activiteit afgelast. 

 

Op een eigen trapskelter (of geleend van een vriendje of vriendinnetje) wordt op deze donderdagavond een parcours afgelegd door de kinderen (leeftijd 3-12 jaar) uit de Beemster. Het parcours gaat rondom de natuurspeeltuin bij het stratenblok Vlijthoeve, Aurora en Belthoeve! Ook dit jaar is er weer een startronde voor de 3 en 4 jarigen! De 5 en 6 jarigen rijden ook één ronde, 7 jaar en ouder rijden twee rondes.

De start voor de kleinste deelnemers is om 18.30 uur. Waarna de opvolgende leeftijdscategorieën aan bod komen. Indien er meer dan 12 opgaven zijn per leeftijdscategorie worden er meerdere manches gereden van dezelfde leeftijdscategorie wat zorgt voor meerdere nummers 1, 2 en 3 van dezelfde leeftijd.

Kom op tijd, zodat iedereen op tijd aan de start kan verschijnen en zorg ervoor dat je als coureur dichte schoenen draagt! Voor deelname aan de skelterrace zijn er geen kosten verbonden. deelnemers ontvangen na afloop een leuke herinnering aan de wedstrijd.

Meedoen? Geef je naam en leeftijd door via [email protected] of zorg ervoor dat je op de avond zelf 15 minuten vóór start bij de jurywagen aanwezig bent om jezelf in te schrijven.