Zeskamp

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/07/2017
12:00 - 16:00

Locatie
IJsbaanterrein

Categorieën


De eerste zondag van de Beemster Feestweek vindt de zeskamp weer plaats. Deze zal beginnen met de openingsspelen om 12.00 uur. 
Op het ijsbaanterrein zal gestart worden met een openingsspel, dat door alle teams tegelijk gespeeld gaat worden. Vervolgens gaan de teams de strijd met elkaar aan op een aantal nieuwe onderdelen, maar daarnaast ook op een aantal oude bekende spellen. De organisatie is weer druk bezig geweest met het verzinnen van een nieuwe mysteriegame, na het succes van vorige keer. In totaal zal ieder team, na het openingsspel, acht spellen spelen. Met alle spellen kunnen punten behaald worden om zo door middel van een klassement te kunnen strijden om leuke teamprijzen.
Ieder team bestaat uit minimaal 8 personen (minimale leeftijd 16 jaar, op de dag). Tijdens de spellen moeten er minimaal 2 dames per team meedoen. Kosten voor deelname zijn €30,- per team. Inschrijven is mogelijk via [email protected]. Let wel op: er is plek voor maximaal 24 teams, vol is vol. Inschrijving is pas definitief na het ontvangen van een bevestiging.