Herfstactiviteit 19 oktober

Ieder jaar in de herfstvakantie verzorgd de Beemster Gemeenschap met sectie Welzijn een herfstactiviteit voor de kinderen.

Wegens groot succes voorgaande jaren dit jaar herhaald, thema Halloween. Groenrijk steunde de Beemster Gemeenschap hierin en gaf wederom beschikking over hun locatie. Kinderen konden zich een aantal weken voor de activiteit per mail aanmelden. Er was mogelijkheid voor het uithollen van pompoenen (welke ter beschikking gesteld door Groenrijk) voor in de winkel, het maken van een spinnenweb met een kastanje, satéprikkers en wol en voor het kleuren van een mooie kleurplaat in de koffiecorner.

Het pompoen snijden is een zwaar en lastig klusje, gelukkig waren er voldoende vrijwilligers en ouders om de kinderen te helpen.

Er hing een gezellig sfeertje met de ruim 40 kinderen en hun ouders welke op de activiteit zijn afgekomen en er waren geweldig mooie resultaten.

Voor iedereen was er een heerlijk glas limonade met wat lekkers te smullen, uiteraard mocht het eindresultaat mee naar huis genomen worden.

Het was een geslaagde middag.