Sponsoring feestweek

Van 24 juli tot en met 31 juli 2016 vieren wij weer de Beemster Feestweek. De voorbereidingen voor dit geweldige evenement zijn op dit moment in volle gang.
Deze Beemster Feestweek is echter alleen te realiseren met de hulp van de vele vrijwilligers en niet te vergeten, financiële bijdragen van ingezetenen uit de Beemster en directe omgeving.
Als Stichting Beemster Gemeenschap vragen wij u daarom om uw financiële steun. U kunt daartoe uw bijdrage overmaken op het bankrekeningnummer NL33 RABO 0142 7450 49 van de Stichting en natuurlijk krijgt u hier ook iets voor terug.

Voor elke € 25,00 sponsoring ontvangt u sponsorkaarten voor één persoon, waarmee u de Beemster Trekkertrek, de Beemster Cup wedstrijd en de Beemster Autocross gratis kunt bezoeken.
Indien u € 50,00 sponsort wordt uw (bedrijfs-) naam gedurende de gehele feestweek vermeld op een groot display. Deze wordt bij veel evenementen opgesteld.
Bij sponsoring van € 75,00 of meer zal uw bedrijfsnaam tevens op de speciale sponsorpagina van onze website www.beemstergemeenschap.nl worden geplaatst, waardoor uw bedrijf nog meer aandacht krijgt, met hierbij de mogelijkheid voor bezoekers van deze pagina om direct naar uw website door te klikken. Wij verzoeken u dan wel om uw webadres aan ons door te geven. Dit kan via [email protected].

Wij zijn te allen tijde bereid tot nadere informatie en danken u bij voorbaat voor uw bijdrage!