Beemsterlingen Fleur Jong en Selma Konijn winnaars bij de Sport Awards P’end Beemster 2015

Tijdens het sportgala op zondagavond 10 januari in theater de Purmaryn zijn de prijswinnaars bekend gemaakt van de Sportawards Purmerend Beemster 2015.  Er werd gestreden om de Sport Awards in de volgende vier categorieën: beste sportman, beste sportvrouw, beste aangepast sporter en beste sportteam.
In elke categorie waren er door de jury vijf genomineerden geselecteerd voor de eerste stemronde. Door middel van SMS kon er op de genomineerden gestemd worden. Na stemronde 1 bleven de beste 3 per categorie over en deze genomineerden stonden uiteindelijk op 10 januari op het podium in de live-uitzending vanuit theater de Purmaryn.
De jurywaardering samen met de uitslag van de 2e SMS stemronde was bepalend wie van de genomineerden zich uiteindelijk de winnaars mochten noemen van de Sportawards Purmerend Beemster 2015.  Het werd een heel spannende astrijd waarbij Fleur Jong, Yannick Détant, Selma Konijn en Sambon Sports de grote winnaars werden. De dames van WBSV die in de categorie beste sportteam in de laatste tussenstand nog op 1e  plaats stonden werden op het valreep nog voorbijgestreefd door het team van Sambon Sport en eindigde uiteindelijk toch op een heel mooie 2e plaats.
De awards werden uitgereikt door onder andere Don Bijl (burgemeester Purmerend) Joyce van Beek (burgemeester Beemster) Een geslaagde avond met mooie resultaten voor de beemster sporters. 

Beste Sport Team: Sambon Sports
Beste Aangepast Sporter:  Fleur Jong (Atletiek) 
Beste Sportman: Yannick Détant (Wielrennen) 
Beste Sportvrouw: Selma Konijn (Kanoën)

Foto’s (RTV Purmerend):