Voorwedstrijd Beemstercup, zondag 23 augustus 2015

Dit jaar werd de voorwedstrijd in de voorbereiding gespeeld. Dit keer tijdens de Westbeemster kermis en weer tussen WBSV en SV Beemster. Aangezien de wedstrijd tijdens een beker weekend werd gespeeld, had dit nog al wat voeten in de aarde. SV Beemster had gelijktijdig 2 wedstrijden en er was geen scheidsrechter te vinden. Uiteindelijk heeft Beemster 2 de beker wedstrijd tegen Wherevogels gespeeld, en was Beemster 1 aangetreden in de West.

De eerste helft ging het aardig gelijk op. Sv Beemster had meer balbezit, maar ook WBSV kon meerdere goede kansen creëren. Aangezien het behoorlijk warm was, werden er drinkpauzes ingelast door scheidsrechter Michael Pinkus. In de 40e minuut werd een doorgebroken Jurg Schouten door WBSV keeper Schipper onderuit gehaald. Hij kwam weg met een gele kaart. De vrije trap daarna eindigde op de kruising.

Na rust werd Beemster sterker. In de 10e minuut werd een aanvaller van Beemster onderuit geduwd, wat leidde tot een penalty waaruit Jan Meyering de 0-1 scoorde. Al snel hierna volgden de 0-2, 0-3, en 0-4, door Jurg Schouten, Jan Meyering en Lorenzo Rijmers. Toen was de wedstrijd wel gespeeld, en volgden in de laatste 10 minuten de 0-5 en 0-6 door Giancarlo Trovato en Daniel Gontha.