ZOB wint Beemstercup!

Dit jaar was het schitterend weer tijdens de Beemstercup en was het zelfs zo warm dat er extra drinkpauzes tijdens de wedstrijden werd ingelast. De avond begon weer met de wedstrijd tussen de veteranen van WBSV en SV Beemster onder leiding van scheidsrechter Nico de Lange. De mannen hadden er weer zin in. De wedstrijd ging gelijk op, maar het was  Lars Gotte namens SV Beemster de 1-0 maakte.  Het bleef erg spannend en WBSV ging opzoek naar de gelijkmaker. En die werd op schitterende wijze door Arie-Jan Tol gescoord. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Hierna begon de hoofdwedstrijd tussen SV Beemster en ZOB. Beide teams begonnen fanatiek onder leiding van scheidsrechter Robert Westland en assistent scheidsrechters Theo Verbij en Cor Beuving. Beemster begon aanvallend maar al snel nam ZOB het initiatief over. Jerry Scholten maakte na 13 minuten spelen de 1-0 voor ZOB. ZOB bleef aanzetten en Kevin Grent maakte de 2-0 op aangeven van Jerry Scholten. Met deze stand gaan we de rust in.

Tijdens de rust werd er weer gestreden om de penalty bokaal. Na een spannende penalty reeks wordt de bokaal gewonnen door Stijn Segers van sv Beemster. Stijn had alle penalty’s raak geschoten.

In de tweede helft blijft ZOB sterker in de wedstrijd zitten en al snel krijg ZOB een penalty toegewezen die  keurig wordt binnen geschoten door Jerry Scholten. Dave Niterman kopt even later zelfs de 4-0 tegen de touwen. Gelukkig blijft Beemster wel weerstand geven en dat resulteert nog wel in een prachtig doelpunt van Julian Schaap. Die na een hoge voorzet met een volley de bal binnenschiet. Dit was de 4-1 wat tevens de eindstand is geworden. De prijsuitreiking was dit jaar bij Brasa, waar het feestje nog even flink gevierd werd op het podium door de spelers van ZOB.


ZOB tijdens de prijsuitreiking bij Brasa

Foto’s