Autocross

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02/08/2015
11:00 - 17:00

Locatie
Crossterrein

Categorieën


Op de laatste zondag van de Beemster kermis wordt de feestweek ook dit jaar weer afgesloten met de spectaculaire Beemster autocross om de Grote Prijs van de Beemster.
We verwachten dit jaar weer veel coureurs en natuurlijk niet te vergeten heel veel toeschouwers. Ook dit jaar staan er weer grote tribunes voor de toeschouwers en is er catering.
Let op: Glaswerk (bierflesjes e.d.) zijn verboden op het crossterrein en tribunes, dit in verband met de verontreiniging van de grond. Hierop zal bij de ingang en tijdens de cross streng gecontroleerd gaan worden!!
Ook dit jaar is er weer, buiten de gebruikelijke klassen (standaard klasse, superstandaard klasse, verstevigde klasse en dames klasse), de zogenaamde RODEO klasse aan het programma van de Beemster cross is toegevoegd. De coureurs rijden in deze klasse met auto’s met een onbeperkte motor inhoud en maximaal 6 cilinders.  In deze klasse is ook meer contact tussen de auto’s onderling toegestaan dan in de andere klassen, gegarandeerd spektakel dus.
’s Avonds vanaf 21.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats bij ’t Beemster Pannenkoeken- en Spijshuis.