Stichting Beemstergemeenschap logo

Seconden
Veebeoordelen Stichting Gemeenschap

Veebeoordelen

Stap in de wereld van de landbouw en veebeoordeling Ervaar de schoonheid en elegantie van het vee, leer van experts en neem deel in de wedstrijd.
Kindermiddag Stichting Beemstergemeenschap2

Kindermiddag

Laat de kinderen stralen tijdens onze kindermiddag vol plezier en avontuur! Kom langs en laat de kleintjes genieten van een onvergetelijke middag vol lachende gezichten!
Seniorenmiddag Beemster Gemeenschap

Seniorenmiddag

Geniet van een gezellige middag vol warmte en verbondenheid op onze seniorenmiddag. Kom samen en deel in de vreugde van het leven!
Voetbalwedstrijd

Betreed het veld en voel de spanning van de strijd tijdens onze voetbalwedstrijd! Schop, dribbel en scoor je weg naar de overwinning.
Beemster Gemeenschap Familieavond 2023

Familie avond

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol familieplezier! Sluit je aan bij onze familieavond, boordevol spelletjes, lekker eten en quality time met je dierbaren.
Viswedstrijd Beemster Gemeenschap

Viswedstrijd

Laat je vaardigheden zien, vang de grootste vis en word een legende in de Beemstergemeenschap. Doe mee en wie weet ga jij naar huis met de trofee!

Bekijk de trailer van vorig jaar 2023 2023

Video afspelen

De locatie locatie waar alles gaat gebeuren

Stichting Beemster Gemeenschap