Beemster autocross

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 30/07/2017
11:00 - 17:00

Locatie
Rijperweg

Categorieën


Deze feestweek georganiseerd door de Stichting Beemster Gemeenschap gaan we op de laatste zondag weer knallen op ons crossterrein op de vaste locatie  aan de Rijperweg.
We strijden weer om het Noord Hollands kampioenschap. Dames en heren coureurs trekken de pollen weer uit het grasland en laten de sloten in het publiek spatten.
Dankzij  het strenge en rechtvaardige toezicht van de familie Groot kunnen de sportiefste en beste coureurs zich ‘s avonds  laten eren bij het Spijshuis te Middenbeemster. 
Elke auto wordt vooraf gekeurd en moet voldoen aan de strenge veiligheidseisen. Waarna er op het circuit wat met behulp van onze sponsors Van ’t Hek en J.A.N Koning gereed is gemaakt, genoten kan worden van gras en prut onder luid gejuich van onze toeschouwers en onder het genot van de diverse versnaperingen welke Vijfschaft catering met liefde voor u klaarmaakt. De heerlijke etensgeuren vermengen zich met de geur van benzine en verbrand rubber. Net als vorig jaar is de gehele dag ook live te volgen voor de gedwongen thuisblijver op TV Purmerend.
Wij zien jullie graag verschijnen op ons circuit .
Let op: Glaswerk (bierflesjes e.d.) is verboden op het crossterrein en tribunes, dit in verband met de verontreiniging van de grond. Hierop zal bij de ingang en tijdens de cross streng gecontroleerd gaan worden!!

Entreekaarten: volwassenen € 10,00; kinderen tot 12 jaar € 3,00

Prijsuitreiking: bij ’t Beemster Pannenkoeken en Spijshuis, Middenbeemster vanaf 21.00 uur.