Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland, regio Noord-Holland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/07/2018
Hele dag

Locatie
Beemsterruiters

Categorieën


Deze dag wordt op het terrein van de Beemsterruiters aan de Nekkerweg te Middenbeemster de centrale keuring van het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (KWPN) Regio Noord-Holland gehouden.

Op de centrale keuring komen de beste merries uit Noord-Holland. Deze merries zijn op de voorkeuringen geselecteerd. De merries worden nogmaals aan de hand getoond om te proberen het Keurpredikaat te krijgen. Vijftig veulens komen ook hun opwachting maken. Deze worden dressuurgericht of springgericht gekeurd. Voor de rubrieken zijn door verschillende stoeterijen en bedrijven geld en ereprijzen beschikbaar gesteld.

De beste merries en veulens worden uitgenodigd voor de KWPN Kampioenschappen 10 tot en met 18 augustus in Ermelo. Er worden diversen fokkers gehuldigd. De voorselectie van de Pavocup wordt ook verreden, dit zijn 4, 5 en 6 jarige paarden met dressuuraanleg, de beste paarden worden ook doorverwezen naar de KWPN Kampioenschappen. Het belooft een mooie, spannende dag te worden. Pavo start om 9.00 uur. De toegang is gratis.